Euro 2012: Ronaldót és Nanit kell megállítanunk - Rosicky

Vágólapra másolva!
2012.06.21. 15:21
Tomás Rosicky, a cseh labdarúgó-válogatott középpályása szerint a Portugália elleni negyeddöntőn a legfőbb céljuk az lesz, hogy megállítsák Cristiano Ronaldót és Nanit.

„Az első játékhoz képest látható már, hogy fejlődött a védekezésünk, ezen továbbra is dolgozni fogunk – mondta Rosicky. A cseh karmester nyilatkozatában – amely a Puma sportszergyártó cég támogatásával készült – kitért a Portugália elleni negyeddöntőre.

„Egyértelműen a fő cél Ronaldót és Nanit megállítani, mivel ők különleges játékosok, reméljük, nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is sikerrel járunk majd.”

„Természetesen le vagyok nyűgözve, hogy megnyerték az oroszok elleni játékot, a csoport legnagyobb meccse volt – utalt az A-csoportból szintén továbbjutó Görögországra Rosicky. – Senki sem számított ilyen teljesítményre tőlük, így le a kalappal. Viszont Németország kemény ellenfelük lesz holnap. Kicsit hasonlít a játékuk Oroszországéra – nagyon összetett védekezés és a támadásuk is erős. Be kell bizonyítanunk, hogy fejlődtünk az orosz játék óta, ha nem sikerül nagy bajban leszünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik