M. Schumacher lehet a Mercedes egyik pilótája

Vágólapra másolva!
2009.12.11. 18:26
Címkék
A Bild információi szerint a Mercedes Formula–1-es istálló pilótaszerződést ajánlott a hétszeres világbajnok Michael Schumachernek. A német lap úgy tudja, Schumi évi hétmillió eurót keres majd a német csapatnál, ha aláírja a kontraktust.
Schumacher visszatérhet (Fotó: Action Images)
Schumacher visszatérhet (Fotó: Action Images)

A Bild szerint Michael Schumachert szeretné megszerezni a Mercedes Formula–1-es istálló A Brawnból névváltozással alakuló német istálló ráadásul már szerződést is ajánlott a hétszeres világbajnoknak.

A német lap információi szerint Schumacher évi hétmillió eurót kereshet majd, ha aláírja szerződését. Ez esetben egy igen ütőképes páros állhatna ismét össze. A csapatfőnök Ross Brawn ugyanis a német pilóta mind a hét világbajnoki címénél (két benettonos és öt ferraris) is közreműködött.

A Mercedes egyelőre Nico Rosberget szerződtette a csapat egyik pilótájának, a másik „sofőr" kilétét egyelőre nem tudni. A legtöbben Nick Heidfeldet emlegetik, ám vele még nem kötött szerződést a csapat.

A 2006-ban visszavonult Schumacher az előző szezonban Felipe Massa sajnálatos sérülése után úgy tűnt a Ferrari versenyzőjeként tér vissza, nyaksérülése azonban megakadályozta ebben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik