Kép: rózsaszín lett az F1-es istálló idei autója – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.03.14. 13:53
A Force India hivatalosan is bejelentette, hogy megegyezett a BWT-vel, Európa első számú vízenergiával foglalkozó vállalatával, így a 2017-es évben rózsaszín autóval versenyez majd Sergio Pérez és Esteban Ocon.

Az új autó ezzel a színösszeállítással az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon debütál majd. Az is bizonyossá vált, hogy Sergio Pérez és Esteban Ocon is ugyanilyen színű bukósisakban versenyez a szezonban.

„A BWT érkezése az F1-be óriási hír, s egyben a legjelentősebb együttműködési megállapodás az istálló tíz éves történetében” – fogalmazott Vijay Mallya csapatfőnök és ügyvezető igazgató.

„A Force Indiával való együttműködés fontos része a globális stratégiánknak, annak, hogy tudatosítsuk a márkánkat” – mondta Andreas Weissenbacher, a vállalat vezérigazgatója.

A BWT egy osztrák központú cég, amely vízenergiával foglalkozik. Világszerte 3300 munkavállalót alkalmaznak. Fő profiljuk a gazdaságos, higiénikus, környezetbarát technológiával előállított ivóvíz, ipari víz, fűtés víz, kazánvíz, hűtővíz, uszodai víz és légkondicionáló rendszerek, víztisztító termékek előállítása.



 

AMIT A 2017-ES IDÉNYRŐL TUDNI KELL

Csapatbemutatók, tesztidőpontok, rajtlista, versenynaptár, a világbajnokok 1950 óta.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik