Képek: így élvezi Lewis Hamilton a vakációját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.31. 15:33
Azt mindig is tudtuk, hogy a busásan megfizetett Formula–1-es sztárok irigylésre méltó életet élnek, és közösségi médiafelületein erre Lewis Hamilton újra meg újra emlékeztet is mindenkit.

Végigböngészve az ötszörös világbajnok januári fotóit, azt láthatjuk, hogy a brit az európai télből csodálatos, egzotikus, meleg égövi területekre tette át székhelyét, ahol többek között jógázással, golfozással és szörfözéssel töltődik fel az új idény előtt.

Hamilton igyekszik a téli szünet minden egyes percét kihasználni, hiszen kevesebb mint három hét múlva már az előszezon tesztjein kell rónia a köröket.

Active recovery. I'm doing Pilates and Yoga for my core strength, which do you prefer?

255k Likes, 2,448 Comments - Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Instagram: "Active recovery. I'm doing Pilates and Yoga for my core strength, which do you prefer?"



 

Weekend rounds I love the precision in this sport #golf

229.4k Likes, 1,543 Comments - Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Instagram: "Weekend rounds I love the precision in this sport #golf"



 

 

Now this is funFoil surfing, I can't get enough of it! Would you give this a try? #adventure

251.6k Likes, 1,302 Comments - Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Instagram: "Now this is fun Foil surfing, I can't get enough of it! Would you give this a try?..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik