Hamilton: Visszatérek! És a nézők? - sajtóvisszhang

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 15:41
null
Lewis Hamiltonon kívül kevesen élvezték felhőtlenül a hét végi Ausztrál Nagydíjat (Fotó: Reuters)
A nemzetközi sajtó a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton és a Mercedes folytatódó egyeduralma mellett Sebastian Vettel jó ferraris bemutatkozásáról és a Formula–1 problémáiról is írt az Ausztrál Nagydíj másnapján.

 

NÉMETORSZÁG
Bild:
„A Nico Rosberget faképnél hagyó Hamilton mellett még a Terminátor is kicsinek tűnt. A szabadulóművész Sebastian Vettel harmadik helye felér egy győzelemmel. Csak a csapatfőnök bosszankodott."
Stuttgarter Zeitung: „Hamilton ismét világbajnok teljesítményt nyújtott."
Die Welt: „Vettel újra mosolyog. Hamilton és Rosberg elérhetetlen volt Melbourne-ben az új Ferrari-sztár számára, de a nyitány ígéretesebb volt, mint Michael Schumacheré 1996-ban. Az RTL-en 1.3 millióval kevesebben nézték az idénynyitót, mint tavaly."

Megjelent a Nemzeti Sport Magazin, fókuszban a 2015-ös idény!
Megjelent a Nemzeti Sport Magazin, fókuszban a 2015-ös idény!

OLASZORSZÁG
La Gazzetta dello Sport:
„A Ferrari mérsékelten elégedett lehet, Vettel dobogós helye bizakodásra adhat okot - de többre nem. Vajon tényleg visszatért a Ferrari? A válasz: nem. Annyit állapíthatunk csak meg, hogy a Ferrarinál megtörtént az irányváltás, és megpróbált főszereplőként versenyezni."
Corriere dello Sport: „Vettel, az olasz. Csapata nyelvén szólt a rádióba, ezt még Schumacher is óvatosan tette. Ez is azt mutatja, beilleszkedett. Nem nagy okosság kijelenteni, hogy hosszú út áll még a Ferrari előtt – ahogy az istálló képviselői egész télen hangoztatták."

FRANCIAORSZÁG
Le Parisien:
„Hamilton ott folytatta 2015-ben, ahol 2014-ben abbahagyta: magasba emelt karokkal a dobogó tetején."
Le Figaro: „A várt erődemonstráció: a Mercedes uralta a szezon előtti teszteket, remekelt az időmérőn és simán nyerte az idénynyitó futamot. Úgy tűnik, ez a szezon is Hamilton és Rosberg párbajára korlátozódik."

NAGY-BRITANNIA
Guardian:
„Hamilton megmutatta Rosbergnek, ki a főnök. A Formula–1-nek ugyanakkor nincsen vezére. Jobban hiányzik, mint valaha."
Telegraph: „Hamilton, az F1 vitathatatlan főnöke gépies precizitással kapcsolta ki ellenfeleit: pole pozíció, leggyorsabb kör, kockás zászló, küldetés teljesítve."
Daily Mirror: „Hamilton – Visszatérek! És a nézők?"
The Independent: „Mindenki a Ferrari előrelépéséről beszél. Vettel 34.5 másodperccel kapott ki Hamiltontól, Alonso tavaly 35-tel Rosbergtől. Tényleg változott valami?"
The Sun: „Ugyanott folytatja! Hamilton sikere és Rosberg második helye volt egyedül biztos Ausztráliában. Hamilton 34. futamgyőzelme volt egyben talán a legkönnyebb is."

AUSZTRÁLIA
Herald Sun:
„Mercules. Az F1 erős embere távol tartotta Rosberget, mögöttük összeroppant a mezőny."
The Age: „Ha a melbourne-i szezonrajt bokszmérkőzés lett volna, a bíró már az első menetben véget vetett volna neki, olyan fölényben volt Hamilton és Rosberg. Ha pedig junior futballmeccs lett volna, akkor a sokkal gyengébb csapat érzelmeire való tekintettel fújták volna le."

INDIA
Hindustan Times:
„Új szezon, régi történet."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik