Formula-1: a Williams új autóval, de átmeneti festéssel tesztel

Vágólapra másolva!
2011.02.01. 10:11
null
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!<br />
Címkék
A Williams kedden m&aacute;r az &uacute;j Formula&ndash;1-es aut&oacute;j&aacute;val kezdi meg a tesztel&eacute;st, igaz, a csapat a riv&aacute;lisaival ellent&eacute;tben nem tartott hivatalos fot&oacute;z&aacute;st a valenciai Ricardo Tormo-versenyp&aacute;ly&aacute;n. Az FW33-as, ak&aacute;rcsak elődje, &aacute;tmenetileg s&ouml;t&eacute;tk&eacute;k fest&eacute;ssel sz&aacute;guld a gyakorl&aacute;sokon, a v&eacute;gleges sz&iacute;n&ouml;ssze&aacute;ll&iacute;t&aacute;st k&eacute;sőbb mutatja be az ist&aacute;ll&oacute;.

A csapat kedden számítógépes rajzot tett fel a honlapjára az FW33-asról, amellyel Rubens Barrichello kezdte el a 10 órakor rajtoló első 2011-es kollektív tréninget. A brazil pilóta csapattársa az újonc venezuelai Pastor Maldonado lesz, a GP2 bajnoka Nico Hülkenberget váltja. A dél-amerikai versenyzőt hazája állami olajvállalata, a PDVSA is követte Frank Williams istállójához.

A Williams FW33-asában az F1 történetének legkisebb váltója dolgozik, ennek köszönhető az autó különösen vad hátsó kialakítása: a kocsitest még jóval a kerekek előtt  véget ér, és csak a fenéklemez, a futómű és a felfüggesztési elemek nyúlnak el az autó hátsó vonaláig. A Williams a saját KERS-ét fogja használni 2011-ben.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik