Formula-1: a Toro Rosso is megmutatta, mivel versenyeznek a pilótái

Vágólapra másolva!
2011.02.01. 09:56
null
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!<br />
Címkék
Mik&ouml;zben a valenciai Ricardo Tormo-versenyp&aacute;ly&aacute;n &ouml;sszegyűlt &uacute;js&aacute;g&iacute;r&oacute;k nagy r&eacute;sze az &uacute;j aut&oacute;j&aacute;t szint&eacute;n kedd reggel bemutat&oacute; Red Bull &eacute;s Mercedes pil&oacute;t&aacute;i k&ouml;r&uuml;l s&uuml;nd&ouml;r&ouml;gtek, a fot&oacute;sok p&aacute;r m&eacute;terrel arr&eacute;bb a Toro Rosso gar&aacute;zsa előtt gy&uuml;lekeztek, hogy felv&eacute;teleket k&eacute;sz&iacute;tsenek az energiaital-gy&aacute;rt&oacute; B-csapat&aacute;nak 2011-es g&eacute;p&eacute;ről. Az STR6-Ferrarir&oacute;l a k&eacute;t pil&oacute;ta, a sv&aacute;jci S&eacute;bastien Buemi &eacute;s a spanyol Jaime Alguersuari r&aacute;ntotta le a leplet.

A faenzai istállónak az idén már a Red Bulltól teljesen függetlenül kellett megépítenie az autóját. A sötétkék gép a napokban esett át a törésteszteken, és készen áll arra, hogy kedden megtegyék vele az első tesztköröket.

A tavalyi újoncok által célba vett Toro Rossónak a Ferrari szállítja a motort, a váltót és a mozgásienergia-átalakítót, azaz a KERS-t is. A csapat célja a tavalyi újoncok maga mögött tartása, no meg legalább egy rivális megelőzése lesz a 2011-es idényben.

Előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó idény a Red Bull égisze alatt, Dietrich Mateschitz ugyanis eladásra kínálta az istállót, amelynek fenntartása már költségesebb, mint amikor a Red Bull által gyártott kasztnit használta. A  Red Bullnak a jövőben jobban megéri, ha fiatal tehetségeit befizeti valamelyik másik csapatba, minthogy egy helyett két saját gárdát tartson fenn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik