F1: Vietnámban nem szeretnék, ha túl drága lenne a verseny a nézőknek

Vágólapra másolva!
2020.01.15. 15:38
null
Vietnám nagyon készül az első F1-es versenyére (Fotó: Twitter)
A Vietnámi Nagydíj szervezői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Hanoiban működő vállalkozások, például a szállodák ne próbálják meg „lehúzni” az F1-es versenyhétvége miatt a városba utazó nézőket.

 

Új helyszínként csatlakozik az F1-es versenynaptárhoz idén Vietnám. A versenyhétvégéig már kevesebb mint három hónap van, és a szervezők addig nemcsak a pályának, hanem az azon kívüli teendőknek is nagy figyelmet szentelnek. Többek között szeretnék elérni, hogy a helyszínre látogató nézőknek ne kelljen hatalmas költségekbe verniük magukat – ezért egyeztetnek a helyi hotelekkel az árakról.

„Együttműködünk Hanoi városával és a szállodákkal annak érdekében, hogy stabilak maradjanak az árak, és amikor az emberek Vietnámba utaznak, úgy érezzék, hogy elfogadhatóak az összegek. Persze nem vehetjük biztosra, hogy azok is maradnak, de méltányosnak kell lenniük, és ezen keményen dolgozunk” – mondta a szervezőbizottság elnöke.

A tárgyalásokat már megkezdték a hotelekkel, és szeretnék megértetni azok vezetőségével, hogy a hosszú távú célok érdekében nem szabad hatalmas mértékben felemelni az árakat az F1-es versenyhétvége idejére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik