F1: Vettelt nem zavarja, hogy Webber könyvben tálal ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.06. 15:20
Sebastian Vettel nem aggódik Mark Webber hamarosan megjelenő önéletrajzi könyve miatt. A négyszeres világbajnok német 2009 és 2013 között az ausztrál csapattársa volt, több összezördülésük volt, s Webber hamarosan megjelenő könyvében az F1-es karrierje titkaira is fényt derít.

„A közvélemény szerint nem vagyunk jóban Markkal,de elárulhatom, nagyon tisztelem őt, és szerintem ő is így van velem. És higgyék el, szoktunk beszélgetni is – mondta Vettel Montrealban az Ausztráliában a napokban, Európában szeptemberben megjelenő könyv kapcsán. – Sokkal jobb a viszonyunk, mint ahogy azt az emberek gondolják, még ha a múltban nyilván voltak is nehézségeink.”

Vettelt arról is kérdezték, izgul-e amiatt, hogy valami titokra fény derül róla Webber könyvében. A német egyáltalán nem aggódik.

„Mark megkeresett a könyv kapcsán, beszéltünk róla. Elmondtam, mindenkinek megvan a saját verziója a történtekről, és semmi bajom azzal, ha nyilvánosságra hozza az ő oldalát – mondta Vettel. – Úgy érzi, van mit közölnie, és ezt meg is teszi. Nincs ezzel semmi bajom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik