F1: Vettel már megegyezett a Racing Pointtal – sajtóhír

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2020.08.06. 14:33
null
Egyre biztosabb, hogy Vettel jövőre az Aston Martin versenyzője lesz (Fotó: AFP)
Csupán Sergio Pérez pozitív koronavírustesztje miatt nem jelentették be eddig az F1-es Racing Pointnál Sebastian Vettel érkezését – állítja a La Gazzetta dello Sport. Az olasz szaklap szerint azonban a két fél már egy ideje megegyezett a szerződéskötésről.

 

Hetek óta folynak a találgatások, hogy az idény végén a Ferraritól távozó Sebastian Vettel mely istállónál folytatja, s a befutónak továbbra is a Racing Point tűnik. Lawrence Stroll alakulata ráadásul a következő idénytől az Aston Martin gyári csapata lesz, és a legfrissebb hírek szerint már meg is egyeztek a négyszeres világbajnokkal.

Az olasz La Gazzetta dello Sport ugyanis azt állítja, hogy a két fél megállapodott a feltételekről, és akár már alá is írhattak egy több évre szóló szerződést. Az ezzel kapcsolatos bejelentést állítólag a múlt héten szerették volna megejteni, de Sergio Pérez pozitív koronavírustesztje és Nico Hülkenberg beugrása miatt elhalasztották a tájékoztatást.

Az pedig tovább csúszhat, hiszen Péreznek valószínűleg A 70. Évforduló Nagydíját is ki kell hagynia ezen a hétvégén, így a hírek szerint legalább egy újabb hét múlva történhet csak meg a hivatalos tájékoztatás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik