F1: Vettel 2014 végéig biztosan a Red Bullnál marad

Vágólapra másolva!
2012.11.27. 16:05
Dietrich Mateschitz szerint Sebastian Vettel biztosan nem megy a Ferrarihoz addig, amíg Fernando Alonso a maranellói csapatban versenyez. Az immár háromszoros világbajnok német is leszögezte, hogy a 2014-es idény végéig szóló szerződését mindenképpen kitölti a Red Bullnál.

„Abszurd ötlet, hogy Sebastian a Ferrarihoz szerződjön, miközben még Alonso is ott szerepel, ez teljesen kizárható – mondta a Red Bull tulajdonosa. – Persze minden pilótának az az álma, hogy egyszer a Ferrarinál versenyezzen, de Seb számára ez a közeljövőben nem valósul meg."

Vettelről nemrég ferraris forrásra hivatkozva jelentette a BBC, hogy megegyezett a Scuderiával a 2014-es szerződésről, de a német Interlagosban határozottan úgy fogalmazott, hogy kitölti a 2014 végéig szóló kontraktusát. Alonso megállapodása a 2016-os idény végéig szól.

„Jelen pillanatban elképzelni sem tudom, hogy más istállónál versenyezzek. A Red Bull tökéletesen megfelel, elégedett vagyok azzal, amim van" – zárta rövidre az átigazolás kérdését Vettel a vb-cím megnyerése után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik