F1: Verstappen érzései felemásak az időmérő előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.28. 15:55
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője úgy érzi, hogy az időmérőkön még mindig lemaradásban vannak a riválisaikhoz képest, vasárnap viszont jó eredményre számít.

Max Verstappen tegnap mindkét szabadedzésen a harmadik helyen végzett, ennek ellenére nem teljesen elégedett az autójával. Igaz, az első edzés egy részét már a 2018-as szezon felkészülésére szánta a Red Bull.Max Verstappen tegnap mindkét szabadedzésen a harmadik helyen végzett, ennek ellenére nem teljesen elégedett az autójával. Igaz, az első edzés egy részét már a 2018-as szezon felkészülésére szánta a Red Bull.

„Gyorsnak tűnik az autó – vélekedik a holland. – Kipróbáltunk néhány dolgot délelőtt a jövő évre is, de nem éreztem jónak ezeket, így hamar befejeztem a körözést. Emiatt veszítettünk egy kis lendületet, és nem tehettem meg annyi kört, amennyit szerettem volna. Ez azt is jelenti, hogy úgy érezzük, kicsit lemaradtunk a beállítások terén. Délután azon dolgoztunk, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt."

Csapattársa – aki megnyerte a második tréninget – tempójából kiindulva viszont nem tartja elképzelhetetlennek, hogy eredményesek legyenek a hétvége hátralévő részében.

„Daniel is gyors volt, ráadásul ez az összes gumikeveréken igaz volt, ami nagyon jó hír. Még nincs meg az a pluszsebességünk, ami kellene az időmérőre, ahhoz viszont elég gyorsak lehetünk, hogy jó eredményekért harcoljunk vasárnap, mert a versenytempónk erősnek tűnik" – reménykedik Verstappen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik