F1: több pilótát is fegyveresek védenek Mexikóban

Vágólapra másolva!
2017.10.27. 11:34
A Mercedes nem bíz semmit a véletlenre, ugyanis fegyveres biztonságiak kísérik Lewis Hamiltont szállodája és a pálya között a Mexikói Nagydíj hétvégéje alatt. A negyedik vb-címére váró brit mellett Esteban Ocon (Force India) is hasonló védelmet kap.

Lewis Hamiltont nem sok választja el attól, hogy már ezen a hétvégén biztosítja negyedik világbajnoki címét. Azért, hogy eközben ne kelljen a biztonság miatt aggódnia, a Mercedes fegyveres biztonságiakat alkalmaz a mexikói hétvégére, akik gondoskodnak arról, hogy a brit haja szála se görbüljön, miközben szállodája és a versenypálya között közlekedik.Lewis Hamiltont nem sok választja el attól, hogy már ezen a hétvégén biztosítja negyedik világbajnoki címét. Azért, hogy eközben ne kelljen a biztonság miatt aggódnia, a Mercedes fegyveres biztonságiakat alkalmaz a mexikói hétvégére, akik gondoskodnak arról, hogy a brit haja szála se görbüljön, miközben szállodája és a versenypálya között közlekedik.

Hamilton mellett Esteban Ocon is védelemben részesül a mexikóvárosi versenyhétvégén, a francia pilótát ugyanis komolyan támadják a közösségi oldalain csapattársa, a mexikói Sergio Pérez rajongói. A két Force India-pilóta viszonya nem nevezhető éppen ideálisnak, a szezon során többször is ütköztek egymással, csapatuk ezt megelégelve már alig engedi az egymás elleni akciókat.

Mexikóba érkezvén Ocon elárulta, hogy sok fenyegetést kapott az utóbbi időszakban, egyesek közülük egyenesen halálosak voltak. Emiatt testőrök védik a franciát az egész hétvégén és rendőrségi kíséretet kap a pályához vezető úton, amelyet mellesleg egy páncélozott autóban tehet meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik