F1: találkozzon Kubicával – játékot indít a Hungaroring

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.09. 10:58
A Hungaroring és a Williams F1-es csapat közös nyereményjátékot indít a Magyar Nagydíjra A főnyeremény egy személyes találkozó Robert Kubica F1-es pilótával.

A május 9-én kezdődő, a hónap végéig tartó pályázaton úgy lehet nevezni, hogy a közösségi oldalak (Twitter, Instagram, Facebook) valamelyikén a lehető legkreatívabb módon megmutatják, ők az F1 legelkötelezettebb, legszenvedélyesebb szurkolói. Ez lehet egy fotó (felirattal, szöveggel vagy anélkül), egy dal, egy rövid videó, animáció esetleg vers, haiku vagy bármi más.a lehető legkreatívabb módon megmutatják, ők az F1 legelkötelezettebb, legszenvedélyesebb szurkolói. Ez lehet egy fotó (felirattal, szöveggel vagy anélkül), egy dal, egy rövid videó, animáció esetleg vers, haiku vagy bármi más.

A sikeres nevezéshez követésre meg kell jelölni a Hungaroringet a közösségi oldalon, a bejegyzéshez a #HungaROARing hashtaget kell illeszteni, valamint annak a nevét, akivel közösen felhasználná a Magyar Nagydíjra szóló páros belépőt.

„Nagyon sokkal tartozom fantasztikus szurkolóimnak, és az idén még többel, mint bármikor máskor, ezért is akarom megmutatni nektek, mennyire hálás vagyok az elképesztő támogatásotokért. Tudom, hogy nekem vannak a legjobb szurkolóim a világon, és most itt az idő, hogy megmutassátok a világnak, miért vagytok ti a legnagyszerűbbek és megmutassátok nekem a legfelszabadultabb, legvadabb ünnepléseteket. Alig várom, hogy találkozzunk Budapesten, a HungaROARingen. Hallani akarom az üvöltéseteket” – üzente Kubica.

A játéknak egy magyar és egy külföldi nyertese lesz, a magyarországi nyertes két személyre szóló háromnapos bérletet kap a Magyar Nagydíjra, egy két fő részére, négy éjszakára (csütörtöktől hétfőig) szóló szállodai elhelyezés és ellátás, F1 paddock túra, találkozás Robert Kubicával.

Az instrukciók és a részvételi feltételek megtalálhatók a hungaroring.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik