F1: Sergio Pérez levélben köszönt el a McLarentől

Vágólapra másolva!
2013.11.13. 19:25
null
Sergio Pérez megírta búcsúlevelét a McLaren-istállónak (Fotó: Reuters)
Sergio Pérez, a Formula–1-ben szereplő McLaren-istálló mexikói pilótája nyílt levélben köszönt el a McLaren-istállótól, amely a 2014-es idényben nem tart igényt a szolgálataira, és minden bizonnyal a dán Kevin Magnussent szerződteti a helyére. A mexikói az idény utolsó két versenyén még a wokingiak autójában ül. Íme, Pérez nyílt levele:

„Először is, szeretném megköszönni a McLarennek, hogy megajándékozott a lehetőséggel, hogy vele tölthettem a 2013-as idényt. Kitüntetés volt számomra, hogy a sportág egyik legversenyképesebb istállójához tartozhattam, és cseppet sem bántam meg, hogy igent mondtam az ajánlatára. Mindig is a legjobbamat nyújtottam a csapatért, ennek ellenére nem sikerült elérnem, amit el szerettem volna érni ezzel a történelmi csapattal.

Határozott szándékom, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el az utolsó két versenyen, főleg Austinban. Nagyon várom, hogy találkozzak honfitársaimmal, érezzem az energiájukat, és megmutassam nekik a legjobb formámat. Minden szurkolómmal közölni szeretném, hogy nagy köszönettel tartozom neki. Sohasem csalódtam bennük, a legnehezebb pillanatokban, mint a mostani is, kitartottak mellettem.

Sok új ismerőst szereztem a McLarennél ebben a szezonban, sokan a barátaim lettek. Az istálló felső vezetőitől kezdve a marketingen, a pénzügyön, a műszaki részlegen át a szakácsokig és a pincérekig mindenkinek mindent köszönök. Sokat tanultam ebben az évben.

A csapatnak a legjobbakat kívánom a jövőben, mindig is a rajongója leszek az istállónak, de közben a saját jövőmet is rendeznem kell, hogy a lehető legjobb autóban üljek, és győzelmekért csatázzak.

Köszönöm a McLarennek és a partnereinek ezt a szezont, bízhatnak benne, hogy sohasem adom fel.

Sergio Pérez"

Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfőnöke reagált Pérez levelére, megköszönte a mexikói munkáját, és megígérte, a csapat mindent megtesz azért, hogy Pérez az idény utolsó két versenyén jól szerepeljen. A 2014-es felállásról csak annyit árult el, hogy egyelőre Jenson Buttonnak van aláírt szerződése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik