F1: Russell szerint Albon idiótának tűnik a Red Bullnál

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2020.07.18. 17:52
null
Russell sajnálja, hogy Albon teljesítménye a Red Bullnál ront a megítélésén (Fotó: AFP)
George Russell nagyon sajnálja F1-es kollégáját, Alexander Albont, aki egyelőre kicsit sem teljesít kimagaslóan Max Verstappen csapattársaként. A williamses Russell szerint a Red Bullnál hamar ki kellene találni, hogyan javíthatnának Albon helyzetén, hiszen a folyamatos lemaradása miatt a thaiföldi pilóta „idiótának tűnik”.

 

A Formula–1-be az utóbbi években megérkező fiatal versenyzők, mint például Charles Leclerc, Max Verstappen, Lando Norris, Alexander Albon vagy George Russell régóta ismeri egymást, hiszen a karrierjük elég hasonlóan alakult a királykategória előtt. Ezen versenyzők kapcsolata így kicsit szorosabb is, mint másoké, ezért nem meglepő, amikor Russell azt állítja: sajnálja a nem túl ideális helyzetben lévő sporttársát.

„Legalább tizenöt éve ismerem Alexet, hiszen ugyanazokban a paddockokban fordultunk meg – mondta a Williams versenyzője. – Egyike a legjobb pilótáknak, akik ellen versenyeztünk Maxszal és Charles-lal. Mindannyian elmondhatnánk, hogy mindig is az élen járt abban, amit csinált. Így nem tudom, mi a f*anc folyik nála. Nagyon sajnálom őt, mert egy idiótának tűnik, pedig nem az. Minden sorozatban nyert, amiben csak elindult, így nem értem, mi történik vele, de hamar rá kell jönniük a Red Bullnál.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik