F1: Rosbergről vitázik a Mercedes és Ecclestone

Vágólapra másolva!
2016.10.24. 12:53
A Mercedes vezetői nem értik, miért nyilatkozta Bernie Ecclestone azt Nico Rosbergről, hogy még Németországban sem érdekelné az embereket a világbajnoki címe.

„Ez, a lehetséges világbajnokról tett nyilatkozat minden határon túlmegy. Azzal, hogy a világbajnokság ezen szakaszában mondta ezt Bernie, még sportszerűtlen is volt – mondta Niki Lauda, a Mercedes elöljárója. – Jobb lenne, ha megtartaná magának a véleményét. Vagy ha már erről beszél, csak a szezon után tegye, ne most!”

SZAVAZÁS

Van-e esélye Lewis Hamiltonnak utolérni Nico Rosberget?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Csak egy dolgon múlik, kinek kellene a világbajnoknak lennie, az pedig a pontok száma – tette hozzá Toto Wolff csapatfőnök. – Nico megérdemli, hogy világbajnok legyen, és ezt illik tiszteletben tartani.”

Ecclestone reagált a Mercedes vezetőinek szavaira, és azzal vádolta meg a Daily Mailt, hogy az általa elmondottaknak csak egy részét közölte.

„Ez az újság csak a felét írta meg annak, amit mondtam. Semmi bajom Nicóval, csak éppen Lewis az F1 tökéletes nagykövete a világban – mondta Ecclestone. –Rosberg megérdemli a világbajnoki címet, mert remek munkát végez, de a pályán kívül közel sem tesz annyit a sportért, mint Lewis. Ő tévéshow-kba, bálokba megy, és viszi magával az F1 hírét. Nekem, mint a sport gazdasági vezetőjének, ő a tökéletes pilóta. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ebből a szempontból Lewis a valaha volt legjobb F1-es bajnok.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik