F1: A legnehezebb időszakon túl vagyunk - Corinna Schumacher

Vágólapra másolva!
2014.07.17. 15:33
Corinna Schumachert is idézi a hét végi Német Nagydíjra kiadott szurkolói füzet, amelyben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher felesége azt írta, férje túl van a legnehezebb időszakon.

„Örömmel jelenthetem, hogy sikerült közösen túljutnunk a legnehezebb időszakon –idézte a programfüzet Corinna Schumachert, aki a Mercedes és a Ferrari szurkolóihoz intézte szavait. – Olyan időszak kezdődött el, amely várhatóan nagyon hosszú lesz. Bízunk benne, hogy rehabilitációjának következő fázisában is támogatni fogjátok, mint ahogy egész pályafutása során tettétek."Corinna Schumachert, aki a Mercedes és a Ferrari szurkolóihoz intézte szavait. – Olyan időszak kezdődött el, amely várhatóan nagyon hosszú lesz. Bízunk benne, hogy rehabilitációjának következő fázisában is támogatni fogjátok, mint ahogy egész pályafutása során tettétek."

Schumacher december 29-én családi síelés közben elesett, és súlyos fejsérüléseket szenvedett. Hónapokig volt kómában a grenoble-i klinikán, jelenleg pedig egy lausanne-i rehabilitációs központban kezelik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik