F1: Michael Schumacher önállóan lélegzik - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.07. 08:23
null
A Formula–1-ben mindenki szurkol Schumachernek, s várja a jó híreket (Fotó: Reuters)
Michael Schumacher önállóan lélegzik – ezt az információt közölte pénteki számában az olasz La Gazzetta dello Sport. A legenda menedzsere szerint nincs változás.

A milánói lap értesüléseit sem a grenoble-i kórház, sem Sabine Kehm, a december 29-i síbalesete óta kómában fekvő Schumacher menedzsere nem erősítette meg. Kehm kiadott egy közleményt.

„Michael továbbra is a felébresztés folyamatában van, a legutóbbi tájékoztatás óta nem változott a helyzet. Bármilyen, az állapotáról megjelent információ, amit nem erősített meg a kórház orvosi stábja, hiteltelennek minősíthető” – állt a közleményben.

A hétszeres F1-es világbajnok továbbra is kómában van, de a Gazzetta szerint már nincs szüksége külső segítségre a légzéshez. A lap úgy tudja, Schumacher „alszik”, de ha beszélnek hozzá, az arcán grimaszok jelennek meg, és olykor a kezét is felemeli – ez egybevág azzal, amit Felipe Massa mondott Schumacher meglátogatása után.

Az elismert Pino Allievi cikkében szerepel az is, hogy Jean Todt FIA-elnök és Ross Brawn, Schumacher korábbi benettonos, ferraris és mercedeses munkatársa rendszeresen látogatja a hétszeres világbajnokot. Todt angolul beszél hozzá, ahogy a Ferrari csapatfőnökeként tette, míg Brawn több esetben is hangfelvételeket játszik le a németnek az F1-es rádiós beszélgetéseikből – az orvosok szerint ugyanis ezek az ismerős hanghatások felélénkíthetik a beteget, és segíthetnek a kómából való ébredésében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik