F1: megszólalt Jules Bianchi édesanyja, és üzletről beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.17. 11:49
A francia RTL Japánban tartózkodó tudósítójának pénteken néhány szó erejéig sikerült megszólaltatnia Christine Bianchit, a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Formula–1-es pilóta, a Japánban intenzív kórházi kezelésben részesülő Jules Bianchi eddig hallgatásba burkolózó édesanyját.

„Jules továbbra is eszméletlen állapotban van – mondta Christine Bianchi, hozzátéve, mást nem akar mondani, jobban mondva nem tud mondani, a kritikákról is csak annyit: – Tudja, sokan sokfélét beszélnek, hogy elhárítsák magukról a felelősséget."

A riporter beszámolója szerint a szinte egyfolytában a fiát ápoló kórházban tartózkodó, érthetően megviselt édesanya minden szaván érződött az óvatosság, amikor arról beszélt: a japán kórház tökéletes, az orvosok kitűnőek, nagyon jól végzik a munkájukat, mindenki tisztelettudó és udvarias.

Joël Legendre feltette a kérdést, hogy Christine hallgatása önkéntes vagy kötelezték erre. Az asszony ránézett, és sokat sejtetően csak annyit mondott:

„A Formula–1 üzlet. Egy nagyon nagy üzlet."

A versenyző édesapja, Philippe a napokban nyilatkozott az olasz sajtónak, és reményét fejezte ki, hogy kritikus állapotban lévő fia nem adja fel az életéért vívott harcot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik