F1: Jenson Buttonnak még nincs szerződése 2014-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.23. 16:32
Jenson Button is a Formula–1-es pilótapiacon van még 2014 előtt – ezt maga a 2009-es világbajnok árulta el Belgiumban. Button azt mondta, még nem élt a McLaren a szerződése meghosszabbítására vonatkozó opcióval, de úgy tervezi, hogy marad Wokingban. Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfőnöke is biztosra veszi, hogy az angol marad.

„Azt hiszem, van szerződésem 2014-re, de még nincs aláírva – mondta Button Spában. –Itt akarok maradni, de a csapat még nem jelezte, hogy alá kell írnom a papírokat, ez szóba sem került. A McLaren szép jövő előtt áll, érdekes projektbe fog a jövőben, és itt akarok lenni. Még a Honda érkezése előtti idény is nagyon izgalmasnak ígérkezik.”

Bár Button a Red Bullnál és a Ferrarinál is szóba kerülhet a 2014-es idény kapcsán, az angol visszafogottan beszélt a két lehetőségről.

„A Red Bullnál már minden eldőlt, úgy tudom. A ferraris lehetőség viszont sokkal érdekesebb, az minden F1-es pilóta számára vonzó. Nagy a csapat történelme, a hangulata, minden csodás. Remélem, olyan ember kerül oda, aki megérdemli” – mondta Button.

Whitmarsh azt mondta, kétsége sincs róla, hogy a McLaren jövőre is a Button, Sergio Pérez párost indítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik