F1: hivatalos közlemény és mobilapplikáció Schumacheréktől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.02. 13:56
null
Mobilapplikáción lehet újra átélni Schumacher karrierjének legnagyobb pillanatait (Fotó: AFP)
Csütörtökön lesz 50 éves Michael Schumacher, mely alkalmából hosszú idő óta először szólalt meg az öt évvel ezelőtti síbalesetéből felépülő exversenyző családja.  

Egy nappal az 50. születésnapja előtt került fel egy közlemény Michael Schumacher Facebook-oldalára, melyben bár visszafogottan, de idézett néhány szót a rajongókhoz a hétszeres világbajnok családja.

„Nagyon boldogok vagyunk, amiért holnap veletek közösen ünnepelhetjük Michael ötvenedik születésnapját, valamint szívből köszönjük azt, hogy ezt együtt tehetjük meg – olvasható a bejegyzésben. – Michael boldog lehet mindazért, amit elért, ahogy mi is azok vagyunk. Ezért emlékezünk meg a sikereiről a Michael Schumacher privát kiállítással Kölnben és azzal, hogy emlékeket osztunk meg a közösségi médiában, valamint folytatjuk a jótékonysági munkát a Keep Fighting-alapítványon keresztül.”

„Biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben van, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk neki. Kérjük, értsétek meg, hogy Michael kívánsága szerint az egészségi állapotát érzékeny témaként kezeljük, ahogy azt mindig is tettük. Emellett megköszönnénk a barátságotokat, és egészségben gazdag, illetve boldog 2019-es évet kívánunk.”

A hétszeres világbajnok születésnapja alkalmából továbbá egy hivatalos alkalmazás is letölthető lesz, melyben a rajongók egy „virtuális múzeum” keretében nézhetik vissza és élhetik újra a legendás versenyző sikereit. Ez éppen a születésnapján, azaz január 3-án jelenik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik