F1: Ez nem az a szint – Horner a Renault-motorról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.29. 16:29
Christian Horner, az F1-es Red Bull-istálló csapatfőnöke Max Verstappen Magyar Nagydíjról történt kiesése után mérgesen nyilatkozott a csapatának motort szállító Renault-ról.

Verstappen a Magyar Nagydíj hatodik körében állt meg, miután a mozgásienergia-átalakítója felmondta a szolgálatot. A holland mérgesen mondta a rádióban: „Nem mehetek tovább, és b.szhatom szét? Nem érdekel, ha ez a motor tönkremegy. Mekkora vicc ez a sz.r mindig!”Verstappen a Magyar Nagydíj hatodik körében állt meg, miután a mozgásienergia-átalakítója felmondta a szolgálatot. A holland mérgesen mondta a rádióban: „Nem mehetek tovább, és b.szhatom szét? Nem érdekel, ha ez a motor tönkremegy. Mekkora vicc ez a sz.r mindig!”

Daniel Ricciardo az Osztrák és a Német Nagydíjon esett ki motorhiba miatt, és ezt már megelégelte Horner, aki nagyon rosszban van már Cyril Abiteboullal, a Renault csapatfőnökével, aki a motorokról is tárgyal.

„Nem akarok olyat mondani, amit később megbánnék, de több milliót fizetünk ezekért a motorokért, amelyek elvileg első osztályú termékek. Ám mindenki láthatja, hogy ez nem az a szint – mondta Horner. Nagyon bosszantó, de ez van. Daniel még versenyben van, Cyril pedig biztosan kitalál valami új kifogást.”

A Red Bull jövőre már Honda-motorokat fog használni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik