F1: élőben közvetítik az első téli tesztet Barcelonából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.24. 14:16
null
A barcelonai pályára jóval több figyelem szegeződik idén február közepén, mint az előző években (Fotó: AFP)
Végre megtörténik az, amire a Formula–1-es rajongók hosszú évek óta várnak: élő videós közvetítésben lehet nyomon követni a barcelonai első kollektív tesztet az F1 TV-n keresztül.

 

Néhány nappal ezelőtt jelentette be az angol Sky Sports, hogy idén először közvetíti az F1-es tesztet, így a brit szurkolók élőben nézhetik a televízión a csapatok és a versenyzők a szezont megelőző munkáját. Igaz, az angol csatorna csak a délutáni eseményeket sugározza, de aki az egész napra kíváncsi – és nem mellesleg nem brit –, az az F1 TV nevű fizetős szolgáltatáson keresztül nyomon követheti, mi történik.

Az első tesztre egyébként február 18. és 21. között kerül sor Barcelonában. A csapatok számára napi nyolc óra áll rendelkezésre, hogy minél több adatot gyűjtsenek az új autókról, és ennek minden percét élőben lehet nézni az F1 TV-n azoknak, akik előfizetnek a Pro-csomagra.

A nap végén továbbá egy egyórás összefoglaló műsor is megtekinthető lesz. Az F1 hivatalos szolgáltatása mára 59 országban elérhető, köztük Magyarországon is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik