F1: Az egyik opció Alonso, azonban… – Abiteboul

Vágólapra másolva!
2020.05.31. 15:29
null
Újra összeáll Alonso a Renault-val? (Fotó: AFP)
A Renault csapatfőnöke, Cyril Abiteboul megerősítette, hogy Fernando Alonso valóban opció Daniel Ricciardo felszabaduló helyére.

 

Mint ismert, Daniel Ricciardo az év végén távozik a Renault-tól, a francia gárdánál így felszabadul egy hely. Sajtóértesülések szerint Fernando Alonso, illetve Valtteri Bottas is esélyes az ülésre, s nemrég a csapatfőnök, Cyril Abiteboul is megerősítette, hogy a spanyol szerepel a rövid kívánságlistájukon.

Több nagyszerű versenyző is elérhető lesz jövőre. Az egyik opció Alonso, azonban nem ő az egyetlen. Egy dolog biztos, hogy hagyunk magunknak időt a gondolkodásra, hiszen nagyon fontos döntésről van szó. Nem akarunk beállni a McLaren és a Ferrari által generált sorba, bármi is volt az oka – utalt arra, hogy a két gárda néhány nap leforgása alatt tett bejelentéseket. – Kissé furcsának találtuk, hogy még azelőtt döntöttek a versenyzők sorsáról, mielőtt elkezdődött volna az idény. A pilóta a puzzle utolsó darabja az újraépítkezésünkben, ezért fontos, hogy elegendő időt adjunk magunknak a helyes döntés meghozatalára" – mondta az RMC rádiónak adott interjújában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik