F1: Alonso szerint Hamilton képmutató a közösségi médiában

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2019.10.23. 12:47
null
Alonso úgy véli, Hamilton életmódja nem passzol a környezetvédelemhez (Fotó: AFP)
Hiába beszél sokat a környezetvédelemről és a vegán étrendről Lewis Hamilton, korábbi világbajnoki riválisa, Fernando Alonso szerint a jelenlegi életmódjával éppen az ellenkezőjét teszi annak, amit hirdet.

 

Lewis Hamilton gyakran tesz közzé képeket és videókat a környezet- és állatvédelemről a közösségi médiás felületein. Néhány éve a vegán étrendre is áttért, s nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a bolygónkat csak akkor lehet megmenteni, ha a jövőben senki nem fogyaszt állati eredetű ételeket.

A mezőnyből azonban nem mindenki osztja a véleményét. Romain Grosjean egyenesen azt mondta, hogy szerinte egy sportoló számára negatív hatása van a vegén étrendnek, míg a korábbi Formula–1-es pilóta, Fernando Alonso Hamilton életmódját kritizálta.

„Sosem közölném azt az üzenetet, amit Lewis. Nem mondhatsz valamit egyik nap, miközben a következő napon az ellentetjét csinálod – vélekedik Alonso. Mindannyian tudjuk, milyen életet él Lewis és a többi F1-es versenyző, akik kétszázszor utaznak repülővel egy évben. Ezek után nem mondhatod, hogy ne együnk húst. Azt hiszem, hogy ha jótékonykodunk vagy mondjuk árverést rendezünk, sokkal többet tehetünk, mintha csak beszélnénk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik