F1: a Williams bejelentette a jövő évi párosát – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.07.16. 14:43
null
Marad a Russell, Latifi páros 2021-ben is (Fotó: AFP)
A Williams kissé váratlanul a Magyar Nagydíj csütörtökjén erősítette meg hivatalosan, hogy 2021-ben is a George Russell, Nicholas Latifi párossal áll rajthoz.

 

A Magyar Nagydíj sajtótájékoztatóján először George Russell, majd Nicholas Latifi jelentette ki, hogy szerződése 2021-re is érvényes a Williamsszel, amit követően a csapat a közösségi oldalain erősítette meg, hogy a brit, kanadai párossal indul a következő évben. A Mercedes-ülésre esélyesnek tartott Russell tehát 2021-ben még biztosan marad a grove-iakkal, aminek eredményeképp az „ezüstnyilak" rövidesen bejelenthetik Valtteri Bottas hosszabbítását is.

„Hároméves szerződést írtam alá a csapattal, szóval maradok a Williamsnél 2021-ben is, hogy építkezhessünk a tavalyi és remélhetőleg a még jobb idei évre. Nem vagyok csalódott a Mercedes miatt, nem tehettem ennél többet, és Claire (Williams) is határozottan kijelentette, hogy még nem akar elengedni engem, végső soron pedig érvényes szerződésem van, szóval tiszteletben tartom a döntését" – nyilatkozta a brit, akinek csapattársa is egyértelművé tette, hogy több évre szóló szerződése van.

„Több évre szól a szerződésem, szóval jövőre is maradok a Williamsnél" – jelentette ki a kanadai.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik