F1: a Toro Rosso is leleplezte idei kocsiját – fotók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.26. 18:13
A Toro Rosso Formula–1-es istálló bemutatta az STR12 névre keresztelt autóját, amelyet Carlos Sainz és Danyiil Kvjat vezet az idén.

 

 

 

Hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel tarkított volt a Toro Rosso 2016-os szezonja, ugyanis az év elején szép eredményeket ért el, a szezon második felében azonban – néhány kivételről eltekintve – egyre inkább visszaesett a teljesítménye, ami többek között annak is betudható volt, hogy autóik még a 2015-ös Ferrari motorral mentek. Ami a versenyzőket illeti, az olasz istálló a szezont még Carlos Sainz Jr.-ral és Max Verstapennel kezdte meg, az ötödik futamtól azonban már Danyiil Kvjat vezette utóbbi autóját.

Az F1-es csapatok közül utolsóként mutatta be 2017-es autóját a Toro Rosso, melynek leleplezése másfél órával a tervezettnél később kezdődött riválisuk, a McLaren-Honda miatt, ugyanis a brit istálló „lefoglalta” a barcelonai pályát forgatás miatt. Este hat órakor végül a Toro Rosso is be tudta mutatni 2017-es versenygépét, amely az STR12 nevet kapta.

Voltak csapatok, ahol az autó festése radikális változott, azonban mindet felülmúlta ebben a tekintetben a Toro Rosso, melynek festése aligha emlékeztet tavalyi vagy bármelyik korábbi autójuk kinézetéhez. Az új design mellesleg a csapat mögött álló Red Bull egyik termékének csomagolására hajaz.

A Toro Rosso autói – melyeket Carlos Sainz Jr. és Danyiil Kvjat fognak vezetni – 2017-ben újra Renault-motorral mennek.

 

 

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik