F1: a McLaren a jövő héten bejelenti Alonso érkezését - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.11.10. 11:24
null
Egyre több hír szól arról, hogy Fernando Alonso megegyezett a McLarennel (Fotó: Reuters)
Egy héttel a BBC után az Autosport magazin is biztosra veszi, hogy Fernando Alonso megegyezett a McLaren-istállóval, és már csak azt kell eldönteni, hogy a Jenson Button, Kevin Magnussen párosból ki lesz a spanyol csapattársa 2015-ben. A bejelentés az Abu-dzabi Nagydíj előtt megtörténhet.

„Alonsoés a csapat mindenben megegyezett a hatalmas fizetést tartalmazó szerződésről, így újrakezdik azt a kapcsolatot, amely 2007-ben szörnyű véget ért" – írta az Autosport, amely szerint a héten leülnek a McLaren vezetői Buttonnal és Magnussennel, hogy eldöntsék, melyikük marad a Honda-motorra váltó istállónál.

Bár Magnussen lenne a jobb megoldás, Button a Brazil Nagydíjon elért 4. helyezésével bebizonyította, hogy még mindig érdemes számolni vele.

Egy hete a BBC írta meg, hogy Alonso 2+1 éves szerződést köt a McLarennel.

Az Autosport azt is tudni véli, hogy a Ferrari megegyezett Alonsóval szerződése felbontásáról, de megígérte a spanyolnak, hogy addig nem ad ki közleményt 2015-ös felállásáról, amíg Alonso nem jelenti be, hol folytatja. Nyílt titok, hogy a spanyol helyét Sebastian Vettel veszi át Maranellóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik