Barca: az F1-es sztár is a szerdai meccsből merít erőt

Vágólapra másolva!
2017.03.12. 13:05
Bár a nyolcnapos barcelonai teszt nem sikerült tökéletesen a Mercedes számára, a háromszoros F1-es világbajnok Lewis Hamilton elárulta, hogy a katalán városban találta meg az inspirációt a 2017-es idényre.

„Ez volt a legjobb meccs, amit valaha is láttam. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ott lehettem” – mondta Hamilton a szerdai Barcelona–Paris SG Bajnokok Ligája-mérkőzésről, amelyet a 87. perc után három gólt szerezve 6–1-re megnyert a Barcelona, és párizsi 0–4-es veresége ellenére megnyerte a párharcot.

Hamilton Neymar meghívásának tett eleget, a brazillal már korábban összebarátkoztak, de a Barca meccsére ezen a héten jutott el először.

„Már régóta beszéltünk róla, hogy egyszer megnézem, hogyan játszik a Barcelonában, és most végre megvalósult a tervünk. Néhány barátom is átjött Angliából, velük néztük a meccset. A szurkolók csodás hangulatot teremtettek, még sohasem láttam ilyet. Tele volt energiával a stadion, majdnem felrobbant. A meccs után az utcákon is érezhető volt a jó hangulat, az egész várost átitatta” – mondta Hamilton, aki az Instagramon posztolta felvételét Neymar 88. percben esett szabadrúgásgóljáról.

Hamilton elmondta, nemcsak szórakozásnak volt jó a szerdai meccs, hanem rengeteg energiát is merített belőle.

„Inspiráló volt az a küzdeni tudás, amit azon az estén láttunk. Ezek a srácok nem álltak le, nem adták fel, az utolsó pillanatig hittek és hajtottak. Ez az a mentalitás, amelyet az F1-es idény alatt nekem is mutatnom kell” – szögezte le Hamilton, akinek a szezonja két hét múlva rajtol Ausztráliában.

I can't get over how amazing last night was, this free kick was epic. Nearly lost my voice. @neymarjr

@lewishamilton

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik