Kényszerszabadságra küldte a Red Bull Horner feljelentőjét

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.03.07. 15:45
Christian Horner ügye továbbra is a legnépszerűbb témák egyike az F1-es sajtóban (Fotó: Getty Images)
Sajtóhírek szerint a Red Bull fizetett szabadságra küldte azt a munkatársát, akinek a jelentése után belső eljárás indult Christian Horner ellen.

Nincs nap új információk és pletykák nélkül Christian Horner és a Red Bull-istálló körül.

A legfrissebb hírek szerint a Red Bull vállalat szabadságra küldte azt a munkatársnőjét, akit Horner a vádak szerint zaklatott. A hölgy teljes fizetést kap, de a jelenléte nem kívánatos, állítólag azt gyanítják, hogy a Horner elleni ügy során felmutatott bizonyítékai nem hitelesek.

„A vállalat nem kommentálja ezt, belső ügy” – közölte a Red Bull szóvivője.

Hornert ugyebár a Red Bull belső vizsgálata után felmentették, de a következő napokban névtelen feladótól az F1 szereplői elektronikus levélben hozzáférést kaptak egy megosztott dokumentumhoz, amely Horner és a munkatársnője üzenetváltásait tartalmazta.

Horner továbbra is cáfolja, hogy zaklatta volna a kollégáját, ám azt nem mondta ki, hogy hamisak a körbeküldött üzenetek.

Az ügyről már mi is többször írtunk, arról is beszámoltunk, hogy a zaklatási ügy miatt kettészakadt az istálló vezetősége, és emiatt maga a vállalat is. A 49%-ban birtokos osztrák vonal szembekerült az 51%-ot birtokló thaiföldi körrel, előbbi állítólag Helmut Marko, a Verstappen család és Adrian Newey oldalán van, míg utóbbi kiáll Christian Horner mellett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik