F1: Antonio Giovinazzi a Formula E-ben folytatja

Vágólapra másolva!
2021.11.16. 15:56
null
Giovinazzi új csapata szerelésében (Fotó: twitter.com/Anto_Giovinazzi)
Amint arról beszámoltunk, az idény végén Antonio Giovinazzi távozik a Formula–1 mezőnyéből, és már az is kiderült, hogy az olasz Formula E-ben folytatja: a Dragon csapatánál Sergio Sette Camara csapattársa lesz. Ezt egyébként maga az olasz versenyző jelentette be Twitter-csatornáján, ahogy távozása fölött érzett csalódottságának is ott adott hangot.

„Az F1 az érzelmekről, a tehetségről, az autókról, a kockázatról, a sebességről szól. De ha a pénz beszél, kegyetlen tud lenni. Remélem, hogy hamarosan más lesz erről a véleményem. Hiszek a váratlan eredmények, a kisebb vagy nagyobb győzelmek erejében, ami az elhivatottságnak köszönhető. Ha ez volt az első F1-es képem, az utolsó még várat magára” – írta Giovinazzi a Twitteren egy gyerekkori fotójához, miután kedden délelőtt kiderült, hogy távozik az Alfa Romeótól.

Néhány órával később aztán azt is ezen a felületen jelentette be az olasz, hogy jövőre a Formula E-ben szereplő Dragion csapatánál folytatja pályafutását, mégpedig Sergio Sette Camara csapattársaként.

Ha hinni lehet az iparági pletykáknak, akkor a 27 éves olasz nem távolodik el végleg az F1-től sem, ugyanis minden bizonnyal marad a Ferrari tesztversenyzője.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik