F1: betörtek az orvoshoz - elvitték Schumacher leleteit?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.05. 12:42
A német Bild információi szerint az előző hétvégén betörtek a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumachert is kezelő dr. Johannes Peil klinikájára, és készpénz, valamint ajándéktárgyak mellett egy laptopot is elloptak, melyen a sztársportoló kezelésének adatai szerepelhettek. A laptopon található adatok különösen kényesek lehetnek, mivel más híres páciensek kezelőlapjai is szerepelhetnek azok között.

Nem ez az első eset, hogy veszélybe kerülnek a 2013. december 29-én síbalesetet szenvedő, azt követően hosszú ideig mesterséges kómában tartott Formula–1-es legenda orvosi leletei. Schumacher franciaországi kezelése során egy 11-12 oldalas bizalmas orvosi aktát loptak ela svájci állampolgárságú tolvaj letartóztatása után felakasztotta magát zürichi cellájában.egy 11-12 oldalas bizalmas orvosi aktát loptak ela svájci állampolgárságú tolvaj letartóztatása után felakasztotta magát zürichi cellájában.

A Greboble-ból ellopott dokumentációt 50 ezer euróért kínálták fel az angol, a német és a francia sajtónak. Az esetet követően Sabine Kehm, Schumacher menedzsere óva intett mindenkit a dokumentumok nyilvánosságra hozásától, szerencsére nem is publikálták őket.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik