Elnézést kért a Max Mosley FIA-elnökkel orgiázó prostituált

Vágólapra másolva!
2008.07.26. 19:12
Címkék
A nő, aki lefilmezte a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnökét, Max Mosleyt, ahogy éppen egy szado-mazo orgia résztvevőjeként élvezkedik, majd eladta a sztorit a News of the World című bulvárlapnak, elnézést kért mindazokért a problémákért, melyeket okozott.
Mosley szép lassan elfelejtheti az orgiabotrányt
Fotó: Action Images (archív)
Mosley szép lassan elfelejtheti az orgiabotrányt
Mosley szép lassan elfelejtheti az orgiabotrányt
Fotó: Action Images (archív)
Mosley szép lassan elfelejtheti az orgiabotrányt

Csütörtökön eldőlt, hogy az újság 60 000 font (17.5 millió forint) kártérítést köteles fizetni a sportvezetőnek, mert megsértette a magánszféráját azzal, hogy beszámolt Mosley és az öt prostituált német tematikájú szexjátékáról.

A lap állítja, hogy Mosley – akinek apja az 1930-as években Anglia vezető fasiszta politikusai közé tartozott – részt vett a „beteg náci orgiában”, és a bírósági eljárás során E.-nek nevezett (és az orgiában szintén szereplő) nő beszámolója s videója alapján számolt be a sztoriról.

E. azt mondta, hogy nem használtak semmilyen náci jelképet, vagy tárgyat, és sajnálja a bajt, amit Mosleynak okozott. „Nem náci orgia volt, sokkal inkább egy német börtönjelenet” – mondta E., a domina, majd hozzátette:

„Sajnálom a történteket, és csak elnézést kérhetek mindezért, mert tudom, hogy a kárt, amelyet okoztam, már nem tudom visszacsinálni” – sajnálkozott E., akinek becsületes neve Michelle, kétgyermekes családanya, és a botrány kirobbanása óta az ő életébe is beütött a krach.

„A férjem úgy határozott, hogy feladja titkosügynöki karrierjét, miután kiderült az eset. Úgy döntött, a legjobb amit tehet, ha eljön az MI-5-tól, hogy a szervezetet mindenféle kellemetlenségtől megóvja” – közölte Michelle.

A botrány kitörését követően egyébként Mosley élete sem volt könnyű: az FIA bizalmatlansági szavazást tartott ellene – amelyet megnyert –, és 48 év után kiderült felesége számára, hogy 68 éves férje egy életen keresztül látogatott prostituáltakat, akiknek alkalmanként 2500 fontot fizetett, hogy megkorbácsolják, megüssék és különböző válogatott módon megalázzák.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik