Brit lapértesülés szerint Fernando Alonso távozhat a szezon végén

Vágólapra másolva!
2007.08.07. 16:16
A McLarenhez közel álló személytől származó információ szerint Fernando Alonso távozhat az idei szezon végén. Ron Dennis csapatfőnök egyébként mindkét pilótájára dühös a Hungaroringen történtek miatt.

Mozgalmas verseny volt a hétvégén zajlott Magyar Nagydíj a McLaren istálló számára. Az időmérő edzés után az eredetileg első helyet megszerző Fernando Alonsót öt hellyel hátrébb sorolták, mivel feltartotta csapattársát, Lewis Hamiltont, és az nem tudta időben megkezdeni a gyors körét.

A futamot végül Hamilton nyerte, Alonso a negyedik helyen végzett.

Az ügy azonban nem zárult le a futam után, a The Times című brit lap értesülése szerint Ron Dennis csapatfőnök közölte Alonsóval: a szezon végén távozhat a McLarentől.

„Megértem, hogy ezt mondta Ron Dennis, ugyanis elege van a spanyolból, de ugyanúgy haragszik Hamiltonra is” – mondta a McLarenhez közel álló informátor, akit csak megbízható forrásként nevez a lap.

Alonsót egyébként 2009-ig köti szerződés a wokingi csapathoz, de már megindultak a találgatások, hogy ha tényleg kenyértörésre kerül sor, hol folytatja. Egyes hírek szerint a Ferrarinál köthet ki, visszatérhet a Renault-hoz Giancarlo Fisichella helyére, de a BMW-t és a Toyotát sem tartja kizártnak a The Times.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik