F1, Francia Nagydíj: Heidfeldnek fáj a háta, Vettel készenlétben

Vágólapra másolva!
2007.06.29. 20:09
Újra készenlétbe helyezheti magát Sebastian Vettel, a BMW-Sauber Formula–1-es csapatának tesztpilótája, mert Nick Heidfeld (képünkön autójában ülve) hátfájdalmai miatt korán befejezte a pénteki szabadedzést a Francia Nagydíjon. Az Egyesült Államok Nagydíján Robert Kubica helyén induló és pontot szerző 19 éves német versenyző adott esetben Heidfeld helyére is beugorhat majd.

CIKKEINK A PÉNTEKI EDZÉSEKRŐL

Kiújultak a hátfájdalmai Nick Heidfeldnek Magny-Cours-ban, így elképzelhető, hogy ismét Sebastian Vettelnek kell vezetnie az egyik BMW-t.

„Korán befejeztem a gyakorlást, mert kímélni akartam a hátamat” – üzente a csapat által kiadott közleményben a német pilóta.

„A silverstone-i teszteken voltak problémáim vele, és még most is érzem, úgyhogy elővigyázatosságból megvizsgáltatom” – tette hozzá.

Heidfeld jelenleg az ötödik helyen áll a vb-pontversenyben. Idei legjobb eredménye a Kanadai Nagydíjon szerzett második hely.

Éppen Montealban történt egyébként „Quick Nick” csapattársa, Robert Kubica súlyos balesete, amely után a lengyel pilótának ki kellett hagynia az indianapolisi versenyt.

Az amerikai futamon Sebastian Vettel vezette Kubica BMW-jét, és minden idők legfiatalabb pontszerzője lett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik