A Ferrari reméli, Ross Brawn nem megy szó nélkül a Hondához

Vágólapra másolva!
2007.04.10. 16:52
A Ferrari reméli, hogy a Formula-1-es csapat korábbi technikai igazgatója először eddigi munkaadójával tárgyal jövőbeli terveiről, s nem megy szó nélkül az idei szezont rosszul kezdő Hondához. A nemzetközi sajtóban ugyanis erre utaló találgatások (?) jelentenek meg, s a maranellói istálló erre reagált szóvivőjén keresztül.
Ross Brawn szép éveket töltött a Ferrarinál
www.autosport.com
Ross Brawn szép éveket töltött a Ferrarinál
Ross Brawn szép éveket töltött a Ferrarinál
www.autosport.com
Ross Brawn szép éveket töltött a Ferrarinál

„Ross természetesen most szabadügynök. De reméljük, hogy él még az úriemberi megállapodás, hogy először velünk beszél terveinkről, s csak utána hozza meg döntését” – mondta Luca Colajanni, a Ferrari sajtósa.

Szavazás

Ön szerint miként alakul Ross Brawn jövője?

Írja be az itt látható számot!
Brown a tavalyi szezon után egy éves szabadságot vett ki, de akkoriban azt mondta, csak a Ferrarihoz térne vissza. A kiváló szakember már a Benettonnál is együtt dolgozott a pályafutását 2006-ban befejező hétszeres világbajnok Michael Schumacherrel, majd a maranellói csapatnál is segítette.

„Rengeteget kaptam a Ferraritól, ezért az a sportszerű, ha velük beszélek a terveimről – mondta nemrég Brawn az egyik tekintélyes német szakmagazinnak, majd kizárta annak a lehetőségét, hogy technikai igazgatóként térne vissza: - Ha ismét a csapatért dolgozom majd, akkor új kihívásra lesz szükségem”.

A rendkívül megbízható internetes szakportál, az autosport.com vasárnap írta azt, hogy a Honda felvette a kapcsolatot Ross Brawnnal. Nick Fry csapatvezető először még tagadta az értesülés valóságtartalmát, majd burkoltan, de elismerte az istálló érdeklődését.

„Bármelyik csapat hasznot húzhatna Ross Brawn munkájából” – jegyezte meg Fry.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik