Alonso visszament Wokingba, s az MP4-22 szimulátorában túlórázik

Vágólapra másolva!
2007.03.20. 15:44
Fernando Alonso hajlandó külön áldozatot is hozni azért, hogy csapata, a Formula–1-es McLaren-Mercedes minél hamarabb behozhassa műszaki hátrányát a Ferrarival szemben. A kétszeres világbajnok spanyol pilóta úgy döntött, hogy a Malajziai Nagydíj előtt visszarepül Angliába tesztelni.
Fernando Alonso akár éjjel-nappal is hajlandó dolgozni a sikerért
Fernando Alonso akár éjjel-nappal is hajlandó dolgozni a sikerért
Fernando Alonso akár éjjel-nappal is hajlandó dolgozni a sikerért
Fernando Alonso akár éjjel-nappal is hajlandó dolgozni a sikerért

Szavazás

Ön szerint ki lesz a világbajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
Ez a teszt persze nem az a teszt… Nem arról van szó, hogy Alonso beül az MP4-22-esbe, és köröz mondjuk Silverstone-ben, erre ugyanis most nincs lehetősége.

Ahelyett a McLaren wokingi technológiai központjában beül az ott megépített csúcsszínvonalú szimulátorba, és a számítógép által teremtett virtuális térben dolgozik majd, mesterségesen előállított, de valósághű körülmények között.

Alonsót nemrégiben teljesen megdöbbentette az a technikai színvonal, amit Wokingban elértek.

„Hozzánk képes a Renault szimulátora olyan, mint egy PlayStation” – nyilatkozta a feedmef1.com című oldalon található hír alapján a 25 esztendős pilóta.

Sajtóértesülések szerint a McLaren-Mercedes a szimulátor segítségével új megoldásokat, a többi között új szárnykialakításokat és a Malajziai Nagydíjra szánt további specifikációkat is tesztel majd.

Wokingban nem tagadják: jelenleg körönként akár egy másodperccel is gyorsabb lehet a Ferrari F2007-ese az MP4-22-esnél, ám nagyon fogadkoznak, hogy hamarosan behozzák a lemaradásukat.

A jelentések szerint a McLaren újonca, a Melbourne-ben parádésan versenyző Lewis Hamilton Alonsóval ellentétben nem vállalta be a 20 órás repülőutat, ehelyett barátaival és kollágájával, a szintén újonc Adrian Sutillal Ausztráliában és Thaiföldön túrázik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik