UEFA: fegyelmi indult Nikolicsék félbeszakadt meccse miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.31. 18:47
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi és etikai bizottsága foglalkozik a csütörtökön az 52. percben félbeszakadt Kukësi–Legia Warszawa Európa-liga-selejtező mérkőzéssel.

Mint ismert, a mérkőzés 2–1-es vendégvezetésnél, a második varsói gól után félbeszakadt, ugyanis az egyik Legia-játékost, Ondrej Dudát a nézőtérről fejbe dobták. (A találkozó első gólját Nikolics Nemanja szerezte.)Mint ismert, a mérkőzés 2–1-es vendégvezetésnél, a második varsói gól után félbeszakadt, ugyanis az egyik Legia-játékost, Ondrej Dudát a nézőtérről fejbe dobták. (A találkozó első gólját Nikolics Nemanja szerezte.)

Az UEFA szerint a Kukësit a meccs félbeszakításán kívül tiltott molinók, nézőtéri rendzavarás és tűzijáték használata miatt vizsgálják, míg a Legiát pályára dobott tárgyak miatt büntethetik meg.

Az üggyel a visszavágó előtt, hétfőn foglalkozik az etikai és fegyelmi bizottság.

A Bosznia-Hercegovina–Izrael (3–1) Európa-bajnoki selejtező ügyében már ítélet is született, a hazai szövetséget rasszista rigmusok, az ellenfél himnuszának kifütyülése valamint tűzijáték használata miatt 18 ezer eurós pénzbüntetésre, valamint részleges stadionbezárásra kötelezték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik