Lengyelország: a Vidi El-riválisa elveszítheti egyik kulcsemberét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 10:11
Eltiltás miatt kihagyja a Videoton elleni ma esti El-találkozót Karol Linetty, a Lech Poznan válogatott labdarúgója azonban nem tölti tétlenül az idejét: lengyel sajtóértesülések a napokban a belga FC Bruges-nél köthet ki.

Sokatmondó, hogy Linetty szerda este a helyszínen tekintette meg az FC Bruges–Manchester United (0–4) BL-mérkőzést. Hivatalosan csupán nézőként ment, nem hivatalosan viszont azért, hogy szerződéséről tárgyaljon.

Az egyik belga szurkoló a Twitterre felkerült képén már úgy mutatja be a vele pózoló játékost, mint a Bruges legfrissebb igazolását.

A 20 éves, hatszoros lengyel válogatott Linetty eligazolása napirenden volt a nyáron, ám esetében elsősorban angol lehetőségekről számolhatott be a lengyel sajtó. Linetty fiatal kora ellenére az elmúlt két idényben már stabil kezdőnek számított a lengyel bajnokcsapatnál, értékét a transfermarkt.de hárommillió euróra teszi.

Az FC Bruges az előző bajnoki szezonban az alapszakasz élén végzett, ám a rájátszást követően meg kellett elégednie a bajnoki ezüstéremmel, ugyanis a Gent megelőzte. Az FC Bruges ettől függetlenül a BL-selejtezőben próbálkozott, a görög Panathinaikoszt előbb 4–2-es összesítéssel búcsúztatta, ám az MU túl nagy falat volt számára (összesítésben 1–7). A belgák így az El-csoportkörben folytathatják nemzetközi kupaszereplésüket, ahová a Lech is jó eséllyel pályázik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik