Légiósok: Bogdán a meccs legjobbja, Fülöp Mártonnak ajánlotta a díjat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.03. 13:47
A görög Aszterasz Tripolisz otthonában elért, a Hibernian továbbjutását eredményező 1–1-es döntetlen kiharcolásában kulcsszerepet játszó Bogdán Ádám Fülöp Márton emlékének ajánlotta a csütörtöki mérkőzés legjobbjának járó díját. Bogdánt nem csak ezért zárták a szívükbe a skót csapat szurkolói.

Bodgán Ádám az Instagramon írta meg, mennyire meghatotta, hogy az Aszterasz továbbra is élénken emlékezik korábbi kapusára, Fülöp Mártonra. A 2015-ben elhunyt kapus képe mellett fotózkodott is Bogdán.

It was great to see how @asterastripolisfc remember Marci. Missed you from the game yesterday

4,233 Likes, 11 Comments - Bogdán Ádám (@bogdanadamofficial) on Instagram: "It was great to see how @asterastripolisfc remember Marci. Missed you from the game yesterday"

A Hibernian szurkolói a Liverpooltól való kölcsönvétele, illetve a múlt héten elkövetett hibái után sokat viccelődtek a magyar kapuson, aki a csütörtöki meccsen közönségkedvenc lett. A brit tudósítások után a Twittert is elárasztották a vörös hajú kapust magasztaló bejegyzések. Ezek közül válogattunk – maradva azoknál, amelyek tűrik a nyomdafestéket.

„Fantasztikus védés!”


„Olyat olvastam a neten, amire sohasem mertem gondolni: Bogdán Ádám hős lett.”


„Nagyon sokat kritizáltam Bogdánt, de ha nem véd ekkorákat a második félidőben, kiesünk. A fejesnél bemutatott bravúr egészen káprázatos volt.”


„Szidtalak korábban, de Bogdán Ádám, te egy hős vagy! Ezzel a védéssel te nyerted meg a párharcot.”


„Bogdán Ádám visszaszerezte a köz megbecsülését. Szép volt, nagyfiú.”


„Szép volt, Hibs! Bogdán élete teljesítményét nyújtotta!”



 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik