L. PAP ISTVÁN
L. PAP ISTVÁN
2019.07.23 22:46 Frissítve: 2019.07.24 14:01

Kleinheisler éhes a gólra; Pusztai Liza: Fogyatékos vagyok…

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Kleinheisler László előtt minden fronton hatalmas feladatok sorakoznak. Az eszéki légiós az Európa-ligában, a horvát bajnokságban, majd a válogatottban, Szlovákia ellen is szeretné megmutatni, hogy újra a régi. És Babják Bencének azt az alig titkolt vágyát is elmesélte, hogy mennyire szeretne végre újra gólt lőni…

Szun Jangot mindenki utálja, Milák mindenkit levert. A kvangdzsui vizes vb-n Késely és Kozma döntője, Katinka visszalépése, a kínai doppingfiú és az őt körülvevő, egyre ellenségesebb közeg, Milák Kristóf parádéja 200 pillangón, továbbá az egyaránt elődöntőre és tokiói kvótaszerzésre készülő vízilabda-csapataink – avagy FINA-vb négy oldalon.

Befejeződött a budapesti vívó-vb – a kardozó Pusztai Liza a záró napon is megvillantotta nem mindennapos tehetségét. Kovács Erikának a tokiói kvótareményeket megerősítő, csapatban elért ötödik helyezés után bevallotta, hogy nagy hátránynál a végén jól jön, hogy „fogyatékos”. Aztán kiegyeztek az őrültben…

Balázs Attila a US Opent alighanem kihagyja, ám Ausztráliában már főtáblás szeretne lenni. Az umagi ATP-torna döntőse már Prágában versenyez, de onnan is szakított időt arra, hogy Győri Ferenccel megossza az utóbbi időszak szárnyalásával kapcsolatos gondolatait.

• És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

2019.08.18 22:40:24

Európa-liga MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Az esélyt rá csak megerősíti Lovrencsics kapitánysága és a közönség empátiája. Az őszinteség mentén az öltözőben és a pályán egyaránt messzire lehet jutni.

2019.08.06 23:38:37

Európa-liga CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Az igazi kérdés persze, hogy milyen szempontok érvényesültek az UEFA döntéshozásában. A legriasztóbb változat, hogy igazából semmilyenek, hacsak a szőnyeg alá söprés gyakorlatát nem tekintjük annak.

2019.08.03 20:09:36

Európa-liga S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Vannak és lesznek is kapitális játékvezetői baklövések.

2019.08.02 21:51:46

Európa-liga DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Mi van, ha a játékvezetőt elviszi a mentő? Semmi.