Gyors ébredés a Fradi-álomból; Kösz, hogy jössz!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.10.03. 23:58
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Egy gyors gól, egy bomba és egy rögzített helyzet – ebből lett a súlyos hazai Fradi-vereség. A Ludogorec elleni Európa-liga-csoportmeccsről statisztikák, elemzés, Rebrov-interjú, vélemények Dibusztól, Tokmactól, Haratintól és a bolgároktól, további európai kupacsütörtök három oldalon.
Egy gyors gól, egy bomba és egy rögzített helyzet – ebből lett a súlyos hazai Fradi-vereség.
A Ludogorec elleni Európa-liga-csoportmeccsről statisztikák, elemzés, Rebrov-interjú, vélemények Dibusztól, Tokmactól, Haratintól és a bolgároktól, további európai kupacsütörtök három oldalon.

Kösz, hogy jössz, avagy többen is megtáltosodtak külföldről hazatérve. Elég, ha Feczesin Róbertre, Gyurcsó Ádámra, Stieber Zoltánra vagy Vadócz Krisztiánra gondolunk. Bodnár Zalán és Somogyi Zsolt összeállítása egy régi hazatérő, Juhász Roland segítségével igyekszik kielemezni a hazaigazolások lélektani hátterét.

Szabó Szebasztián magyar színekben állhat rajthoz Tokióban – ha beválogatják. A délvidéki származású úszó Kovács Erikával osztotta meg gondolatait a NOB döntéséről, és azt is elárulta, hogy olyan nagyon azért nem idegesítette magát a fejleményekkel kapcsolatban.

És ha péntek, akkor ezúttal is Sportkrém melléklet 8 oldalon – Kovácsik Ádámmal, aki Olaszország után Fehérvárott találta meg a boldogságot, és az örök Kiprich–Fabulya párharccal, amelyben a felek csak a meccs előtt puszilták meg egymást…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik