Európa-liga: Szeretnénk szépen búcsúzni a sorozattól – Kovács I.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 12:23
Mint ismert, a Videoton 3–0-ra kikapott a Lech Poznan vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének playoffkörében, így igencsak nehéz helyzetből várja a jövő heti visszavágót. Kovács István, a fehérváriak középpályása a klub hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, jól kezdett a csapat, de a lengyelek vezető góljuk után már magabiztosan játszottak, és megérdemelten nyertek. Kovács a visszavágón a szép búcsúban reménykedik.

„Mindkét gárda hasonló cipőben járt, nem sikerült úgy a szezon eleje, ahogy szerette volna, ezért mindkét csapat számára nagyon fontos volt a mérkőzés. Az első tíz-tizenöt percben jól kezdtünk, stabilan védekeztünk, és abból megpróbáltunk kontrázni. Ezek ültek is, volt egy elég nagy helyzetünk, talán Alhassane-nak [Soumah], amit nem sikerült jól eltalálnia” – mondta a vidi.hu-nak adott videointerjújában Kovács István.vidi.hu-nak adott videointerjújában Kovács István.

„Utána volt két-három olyan kontránk, amivel meg tudtuk volna szerezni a vezetést, és akkor biztos, hogy könnyebb dolgunk lett volna. Aztán a Lech Poznan megmutatta, hogy nagyon jó csapat, egy labdaszerzés után szépen végigvitte az akciót, és megszerezte a vezetést, utána pedig elég magabiztosan játszottak, és megérdemelten nyertek három–nullára. Innen is gratulálunk nekik. A visszavágón a becsületünkért kell most már küzdeni, otthon nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de szeretnénk szépen búcsúzni a sorozattól” – tette hozzá.

EURÓPA-LIGA
PLAYOFFKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Lech Poznan–Videoton 3–0 (Linetty 11., Thomalla 57., Tralka 68.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik