El: újabb nagy fogásra készül a Partizan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.19. 11:27
null
A CSZKA Moszkvától távozó Tosics iránt több klub is érdeklődik (Fotó: AFP)
Átigazolási bombaként tálalta a szerb Blic internetes oldala, hogy a Partizan labdarúgócsapata várhatóan szerződteti a 76-szoros szerb válogatott szélsőt, Zoran Tosicsot.

 

A 30 éves játékos nem ismeretlen a Partizan szurkolói előtt, hiszen 2007 és 2009 között már erősítette a csapatot, mind a két idényben bajnoki címet ünnepelhetett, 2008-ban kupagyőztes is lett.

2009 januárjában a Manchester United szerződtette hétmillió euróért, de mindössze két bajnokin léphetett pályára. 2010 januárjában fél évre Kölnbe került, majd 2010 nyarán az orosz CSZKA Moszkva igazolta át 9.5 millió euróért. Az oroszok színeiben 241 mérkőzésen játszott és 47 gólt szerzett.

A Blic.rs úgy tudja, nem véletlenül nézte meg a helyszínen a Videoton elleni Európa-liga-mérkőzést, a jelenleg csapat nélküli játékos iránt ugyan a Hannover és egy meg nem nevezett török klub is érdeklődik, ám a legnagyobb esélyt a belgrádiak jelenthetik a számára.

Miután Tosics nem kapott meghívást Szlavoljub Muszlin szövetségi kapitánytól a soron következő két világbajnoki selejtezőre, őt is sürgeti a helyzet, hogy mihamarabb csapatot találjon, és esélye legyen az esetleges vb-szereplésre.

A Partizan a héten már átigazolt egy válogatott kapust, Vladimir Sztojkovics egyből kezdett is a Videoton ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik