El-selejtező: Ilyen az igazi csalódás - a Montpellier edzője

Vágólapra másolva!
2010.08.06. 07:30
A Montpellier vezetőedzője, René Girard a Győr elleni hazai 1–0-s vereség és az Európa-liga-búcsú (a magyar csapat 11-esekkel jutott tovább) után elmondta, együttese csütörtökön megtapasztalhatta, milyen az igazi csalódás.

„Harcoltunk, de alulmaradtunk" – kezdte az ETO elleni tegnapi Európa-liga-selejtező értékelését a Montpellier vezetőedzője, René Girard.

„A Győrnek sikerült áttörnie a védelmünkön, gólt szerzett, mi pedig képtelenek voltunk egyenlíteni. A kiesés igazi csalódás számunkra, hiszen már a következő kör előszobájában érezhettük magunkat" – fogalmazott a szakember, aki arra utalt, hogy csapata idegenbeli 1–0-s sikere után kevesen gondolták, a magyar együttesnek Franciaországban valós esélye lesz a továbbjutásra.

„Ahogy az már régóta látszik, ezúttal is hiányzott a kellő agresszivitás a támadójátékunkból, a kapu előtt az utolsó pillanatokban mindig hibáztunk. Nem tehetünk mást, előre kell tekintenünk, nincs idő rágódni a történteken, vasárnap a Bordeaux elleni bajnokin javíthatunk. Úgy érzem, talpra tudunk állni és tanulni fogunk ebből a kudarcból" – tette hozzá René Girard.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik