NAGY-PÁL TAMÁS (Belgrád) 2017.08.16 20:30 Frissítve: 2017.08.16 20:47

El: Otthon vagyok, de a Vidiért dolgozom – M. Nikolics

A Videoton csütörtök este a Partizan Beograddal találkozik az Európa-liga playoffkörében. A meccs előtti sajtótájékoztatón Marko Nikolics vezetőedző és Juhász Roland állt a szerb fővárosban a sajtó rendelkezésére.

Marko Nikolics egyszerre van idegenben és otthon (Fotó: Török Attila)

„Nem örülök, hogy a Partizannal kell játszanunk – utalt a székesfehérváriak trénere, Marko Nikolics arra, hogy korábbi csapata az ellenfele a mérkőzésen. – Viszont most csak arra gondolok, hogy a Bordeaux legyőzése óta egy álmot élünk meg, amely valóra is váltható. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek furcsa érzéseim, hiszen én itt is otthon vagyok, nagyon szeretem ezt a klubot. De profin kell viselkednem, jelenleg a Videotonért vagyok itt. Csak azon dolgozom, hogy a maximumot nyújtsuk és sikeresek legyünk.”

A szakember arról is beszélt, hogy biztosan nehéz lesz szinte üres stadionban játszani, sőt, akár az is eldöntheti az összecsapást, hogy melyik fél viszonyul jobban ehhez a szituációhoz, hiszen mindkét félnek szokatlan lesz.

„Ugyanakkor szinte biztos, hogy ez a találkozó nem dönt semmiről, vár még ránk Magyarországon is kilencven perc. Ha megnézzük az eddigi meccseinket, mindig lőttünk gólt, most is sokat kell támadnunk. Közben stabilnak is muszáj maradnunk, és akkor szép eredményt érhetünk el. Összességében azt gondolom, hogy a koncentráció dönthet, mert ötven-ötven százalék a két csapat esélye.”

Juhász Rolandtól a Nemzeti Sport azt kérdezte, hogy elégedett lenne-e azzal a 2–2-es eredménnyel, melyet hét évvel ezelőtt ért el Belgrádban az Anderlecht játékosaként, a találkozón ráadásul még gólt is szerzett.

„Igazából azt a gólomat elcserélném arra, hogy még annál is jobb eredményt érjünk el, hiszen mi minden mérkőzésünkön győzni szeretnénk.”

A találkozót csütörtök este 9 órától rendezik.

A sajtótájékoztató vágatlanul


A Videoton utolsó edzése a mérkőzés előtt

 

2020.03.12 18:36:16

Európa-liga BACSKAI JÁNOS

Gyakorlatilag a legjobb nyolc közé jutott a United, de hogy mikor lesz a visszavágó, és mikor a következő kör...

2020.02.28 17:38:06

Európa-liga B. J.

Jobban kezdtek Szoboszlaiék, a magyar középpályás gólpasszt adott, de André Silvával nem bírtak.

2020.02.27 13:29:59

Európa-liga H. D.

A hosszabbítás legvégén Juszef el-Arabi az El-nyolcaddöntőbe lőtte a görög csapatot.

2020.02.27 20:29:11

Európa-liga B. J.

Villant egy piros lap, Mata, Bruno Fernandes és Ighalo remekelt, a hajrában Fred két gyönyörű gólt szerzett.

2020.02.20 19:30:46

Európa-liga CS. Z.

Megszakadt az Olympiakosz 18 meccs óta tartó veretlenségi sorozata • Lacazette villanása döntött.