El: Mindenki Boszniába! – Fradi-huligánokat várnak Szarajevóba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 11:19
A scsport.ba bosnyák sportoldal jegy nélkül Szarajevóba érkező, a várost „ostrom alá” helyező ferencvárosi drukkerektől – konkrétan huligánokat említenek a hír címében – tart a Zeljeznicar elleni csütörtöki El-visszavágó előtt.

A cikkben utalnak a ferencvárosi drukkercsoportok összetűzésére a saját klubjukkal, amely távol tartja őket a hazai találkozóktól. Miután a két fél El-visszavágó előtti megbeszélései sem vezettek eredményre, a Fradi tegnap közleményben hívta fel az érdeklődők figyelmét, hogy a szarajevói mérkőzésre csak rajtuk keresztül lehet jegyhez jutni. Ráadásul kizárólag azok válthatnak belépőt, akik rendelkeznek az új szurkolói kártyával. Márpedig érvényes jegy hiányában nem engedik be a stadionba a szurkolókat, sőt, adott esetben már a határtól visszafordíthatják őket.a Fradi tegnap közleményben hívta fel az érdeklődők figyelmét, hogy a szarajevói mérkőzésre csak rajtuk keresztül lehet jegyhez jutni. Ráadásul kizárólag azok válthatnak belépőt, akik rendelkeznek az új szurkolói kártyával. Márpedig érvényes jegy hiányában nem engedik be a stadionba a szurkolókat, sőt, adott esetben már a határtól visszafordíthatják őket.

„Nem adjuk fel, továbbra is küzdünk, aminek ez az egyetlen módja. Mindenki Boszniába!” – idéz a honlap név nélkül egy ferencvárosi huligánt, akiket Európa egyik legveszélyesebbjének minősít.

A cikk végén kiemelik, hogy a csütörtöki, szarajevói mérkőzést már most kiemelt biztonsági kockázatúként kell kezelni, így időben fel tudnak készülni, hogy ne történjen olyan szurkolói összecsapás, mint a múlt heti FK Sarajevo (bosnyák)–Lech Poznan (lengyel) BL-selejtező előtt. Akkor a meccs előtti estén összetűzött egymással a két tábor, és 18 személy szorult kórházi ápolásra.

A Zeljeznicar–FTC El-visszavágót – amelynek első felvonását Budapesten 1–0-ra nyerték meg a bosnyákok – csütörtökön 18 órától rendezik meg (Tv: M4), a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik