El: Minden dicséret kijár a játékosoknak az őszért - Sousa

Vágólapra másolva!
2012.12.07. 23:27
Miután a Videoton 2–1-re kikapott a Sportingtól Lisszabonban a labdarúgó Európa-liga G-csoportjában, Paulo Sousa, a fehérváriak portugál vezetőedzője elégedetten összegezte a Vidi őszi teljesítményét az európai kupaporondon.

„Amit elterveztünk, azt megvalósítottuk – kezdte meccs utáni értékelését Paulo Sousa a Story Tv-nek a találkozóval kapcsolatban. – Úgy jöttünk ide, hogy győzni szeretnék, s ez látszott a pályán. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, majd a másodikban megérdemelten egyenlítettünk – igaz korábban akár két-három góllal is vezethettünk volna. Ki tudja mi lett volna, ha a büntetőnél Rinaudo megkapja második sárgáját a kezezésért, de a játékvezető nem így döntött. Ez a mérkőzés jól tükrözi az őszi teljesítményünket az El-ben, taktikailag éretten futballoztunk. A játékosokat mindenféle pozitív dicséret megilleti az elmúlt hónapok munkájáért és eredményeiért."

„Játékosként sosem játszottam ilyen kevés néző előtt, de ez egyenes következménye a tegnapi eseményeknek – mondta Sousa annak kapcsán, hogy a csütörtökről elhalasztott meccsre alig-alig látogattak ki a drukkerek. – A futball nem csak a játékosokról szól, muszáj minél több nézőt kicsalogatni a meccsekre, hisz ők is fontos részei a labdarúgásnak."

„Este egy karácsonyi vacsorát tartunk, ahol a klub minden dolgozója ott lesz, s együtt megpróbáljuk élvezni a nemzetközi szereplésünk utolsó momentumait. Holnap mindenki hazautazik, hogy kikapcsolódjon és pihenjen, aztán folytatjuk tovább a munkát" – tette hozzá Sousa.

A Sportingot irányító Franky Vercauteren mérkőzés utáni nyilatkozatát itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik