El: még a héten pótolják a Prishtina elhalasztott meccsét

Vágólapra másolva!
2020.08.19. 19:46
Pénteken vagy szombaton rendezik a gibraltári Lincoln Red Imps FC és a koszovói KF Prishtina keddről elhalasztott mérkőzését a labdarúgó Európa-liga előselejtezőjében.

A találkozót azért kellett elhalasztani, mert nyolc koszovói játékos koronavírustesztje pozitív lett. Bár a csapat elutazott a miniállamba, ott a hatóságok nem engedélyezték a mérkőzés megrendezését.

A KF Prishtina közösségi oldalának szerdai beszámolója szerint az európai szövetség (UEFA) úgy döntött, hogy a meccset le kell játszani. A gibraltáriak pénteken, a koszovóiak szombaton szeretnének pályára lépni, ezért a találkozó pontos dátuma még nem ismert.

A Prishtina színeiben nem léphetnek pályára olyan labdarúgók, akik tagjai voltak az eredeti küldöttségnek, ezért több koszovói élvonalbeli klub máris felajánlotta, hogy játékosok azonnali kölcsönadásával segít a fővárosiaknak. Az már eldőlt, hogy Ramiz Krasniqi lesz az alkalmi csapat vezetőedzője, aki korábban több időszakban, összesen 109 mérkőzésen már irányította a Prishtinát.

A párharc továbbjutója a luxemburgi Union Titus Pétange csapatával találkozik a selejtező első körében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik